RULONY Z PASTĄ Z JAKA I CHRZANEM W GALARECIE
RULONY Z PASTĄ Z JAKA I CHRZANEM W GALARECIE.
Bardzo proste i szybkie.
Paczka szynki konserwowej w plastrach w zależności od ciebie na ile osób będziesz to robić i pasta z jajek i chrzanu. Przepis podaje w linku tutaj niżej, na pastę z jajek i chrzanu.
https://syropyinietylko.blogspot.com/2020/04/pasta-z-jaka-i-chrzanu.html?m=1
Żelatyna do zalania rulonów ja robię to tak
- na 0.5 l letniego wywaru z mięsa, gorącego jeszcze wsypuje 3 - 4 łyżeczki żelatyny.
- dokładnie mieszam aż się rozpuści żelatyna.
Nie gotuję.
I tak przygotowanym wywarem zalewam RULONY odstawiam do zastygnięcia żelatyny. I gotowe. Smacznego.
Komentarze
Prześlij komentarz