RULONY Z PASTĄ Z JAKA I CHRZANEM W GALARECIE



RULONY Z PASTĄ Z JAKA I CHRZANEM W GALARECIE.
Bardzo proste i szybkie. 

Paczka szynki konserwowej w plastrach w zależności od ciebie na ile osób będziesz to robić i pasta z jajek i chrzanu. Przepis podaje w linku tutaj niżej, na pastę z jajek i chrzanu. 

https://syropyinietylko.blogspot.com/2020/04/pasta-z-jaka-i-chrzanu.html?m=1

Żelatyna do zalania rulonów ja robię to tak 
- na 0.5 l letniego wywaru z mięsa, gorącego jeszcze wsypuje 3 - 4 łyżeczki żelatyny. 
- dokładnie mieszam aż się rozpuści żelatyna. 
Nie gotuję. 
I tak przygotowanym wywarem zalewam RULONY odstawiam do zastygnięcia żelatyny. I gotowe. Smacznego. 

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Przepis na kruche ciasto rabarbarowe z bezą i konfiturą malinową.

Śmietanowiec z galaretkami i borówką amerykańską.

CHLEB ŻYTNI NA ZAKWASIE